Treningul de școală potrivit pentru copii

Dacă vreți un trening pentru educație fizică, idealul este să aveți un hanorac cu fermoar. În timpul exercițiilor fizice, băieții și fetele se mișcă mult și transpiră, așa că ar trebui să își poată desface nasturii sau să-și dea jos bluza dacă devine prea cald.

Aceste tipuri de hanorace sunt mult mai manevrabile pentru sport și, prin posibilitatea de a le scoate și de a le îmbrăca rapid, îi împiedică pe cei mici să se răcească odată ce au terminat.

Evident, nu ne îmbrăcăm primăvara sau toamna la fel ca iarna. Treningurile de pluș sau treningurile care încorporează țesătură fleece în interior sunt concepute pentru frig.

Micuții sunt neliniștiți din fire și transpiră. Din acest motiv, ar fi o greșeală să nu alegeți articole de îmbrăcăminte respirabile, care să evite umiditatea și frigul. Există mai multe tipuri de țesături cu care se poate realiza un trening de școală. În funcție de acest lucru, va fi mai mult sau mai puțin respirabil. De exemplu, un trening din bumbac va fi întotdeauna mai respirabil decât unul din poliester.

Totuși, avem un truc pentru dvs. Puteți cumpăra un trening școlar din poliester fără nicio grijă. Pur și simplu va trebui să puneți un tricou de bumbac sub el pentru a îmbunătăți respirabilitatea. Simplu ca buna ziua.

Băieții și fetele se împiedică, cad, sar, aleargă, se joacă, se murdăresc… iar anul școlar este foarte lung. Cumpărarea unui trening robust vă va scuti de a fi nevoiți să căutați unul nou la câteva luni după începerea școlii. Pentru a face acest lucru, puteți recurge la articole de îmbrăcăminte cu întărire în zonele strategice care sunt mai predispuse la frecare și rupturi.

 

În special, pantalonii tind să se uzeze mai repede și să se păteze mai mult decât hanoracele. Pentru a ascunde acest lucru, se recomandă ca acestea să fie de culoare închisă. Veți economisi apă ascunzând petele permanente în spatele culorilor închise.

Amintiți-vă că sunt în creștere! Pentru a vă asigura că hainele de școală nu le rămân mici pe parcursul trimestrului, puteți cumpăra o mărime mai mare. Pantalonii cu manșetă sau alt tip de elastic în partea de jos se potrivesc mai bine, împiedicându-i să fie călcați și să cadă.