Șoc cu fiica Angelinei Jolie

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a început anul cu o schimbare de look radicală, căci aceasta a renunțat la părul lung. Adolescenta, care are doar 16 ani, a ales să se radă pe cap, iar de curând a ieșit la plimbare cu sora ei, Zahara.

La mai bine de un an de zile de când a făcut furori alături de mama ei, la premiera din Statele Unite ale Americii a filmului ”Eternals”, când a adoptat un look super feminin, complet diferit față de ce-și obișnuise fanii, Shiloh a optat pentru o schimbare de look drastică.

În imaginile surprinse de paparazzi, Shiloh, care a fost fotografiată la o sesiune de cumpărături alături de sora ei, Zahara, apare cu părul ras periuță.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, pe care a asortat-o cu un hanorac larg și niște teniși, Shiloh a arătat complet diferit. Totuși, noul look al acesteia a fost apreciat de fani, care și-au adus aminte de tunsoarea purtată de mama ei la sfârșitul anilor 1990, când Angelina Jolie și-a ras părul de pe cap pentru rolul interpretat în ”Anatomy of a Top Model”.

Odată cu această schimbare de look, Shiloh Jolie-Pitt se alătură și altor vedete care au ales să se radă pe cap, printre care Doja Cat, Saweetie, Jodie Turner-Smith, precum și Willow Smith.